Natuurschilderijen.nl

Authentieke natuurschilderijen welke bijdragen aan een duurzamere wereld met meer rust & balans

Even voorstellen…

Koeien bij de IJssel geschilderd door natuurschilder Jessika

Elke dag weer wordt ik geinspireerd door de natuur.

Ik maak mijn eigen ontwerpen en schilder graag realistisch over thema’s als natuur, dieren en landschappen.
Mijn favoriete verf is olieverf, ook schilder ik weleens met acryl of mix ik met materialen…

Door een schilderij van mij te kopen – of te huren, geeft u ook uw stem voor een duurzamere wereld. En laat u merken dat u waardering heeft voor autonomie, authenticiteit en natuurschilderijen die door een locale kunstenares zijn vormgegeven.

Natuurschilderijen heeft als doelstelling om Het bewustzijn van de natuur en de wereld om ons heen te vergroten, zodat mensen meer rust en balans in hun leven kunnen brengen en bewustere keuzes kunnen maken.

Heb je interesse in één van mijn schilderijen? Voor bij je thuis of op kantoor? Neem dan gerust contact op via het contactformulier hieronder. [contact-form-7 id=”410″ title=”Contact form 1″]

© 2021 Natuurschilderijen.nl

Thema door Anders Norén